. China TZ25 Light Style Cnc Cable Track pabrik lan manufaktur |JINAO

TZ25 Gaya Cahya Cnc Kabel Track

Katrangan singkat:

Rantai Seret Kabel - Selang & kabel listrik sing disambungake menyang bagean mesin sing obah bisa rusak amarga ketegangan langsung ditrapake;tinimbang nggunakake Seret Chain ngilangake masalah iki minangka tension ditrapake ing Seret Chain saéngga kabel & hoses utuh & nggampangake gerakan Gamelan.


Detail Produk

Tag produk

Rantai Seret Kabel - Selang & kabel listrik sing disambungake menyang bagean mesin sing obah bisa rusak amarga ketegangan langsung ditrapake;tinimbang nggunakake Seret Chain ngilangake masalah iki minangka tension ditrapake ing Seret Chain saéngga kabel & hoses utuh & nggampangake gerakan Gamelan.

Fitur sing penting kalebu bobote kurang, swara kurang, ora konduktif, gampang ditangani, ora korosif, gampang dipasang amarga pas sworo seru, gratis pangopènan, kasedhiya ing dawa khusus, pemisah kanggo misahake kabel / selang, bisa digunakake kanggo sisih. yen jumlah kabel luwih akeh, nambah urip kabel / selang, desain modular nyederhanakake pangopènan kabel / selang.

Rantai Seret Kabel Yaiku rakitan saka unit tunggal sing dipasang kanggo mbentuk ranté kanthi dawa tartamtu.

Kaluwihan

Proteksi tingkat dhuwur marang karusakan mekanik saka macem-macem konduktor,

Gerakan peralatan lan mesin kanthi kacepetan dhuwur,

Kemampuan kanggo nggunakake kabeh dawa trek minangka area karya.

Feeder arus truk minangka komponen sing dibutuhake kanggo mesin industri, alat mesin, crane, - kabel, kabel, selang hidrolik lan pneumatik, sing terus-terusan kena pengaruh mekanik lan iklim.

Rantai energi plastik lan baja bisa digunakake ing sawetara suhu saka -40 ° C nganti + 130 ° C.

Model Tabel

Model H×W njero Njaba HXW Radius mlengkung Pitch Dawane ora didhukung Gaya
TZ 25x38 25x38 35x54 55.75.100 45 1,8m Setengah tutup lan tutup ngisor bisa dibukak
TZ 25x50 Kab 25x50 35x66
TZ 25x57 25x57 35x73
TZ 25x75 25x75 35x91
TZ 25x103 25x103 35x119

Diagram Struktur

TZ25

Aplikasi

Rantai seret kabel bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, ing ngendi wae ana kabel utawa selang obah.ana akeh aplikasi kalebu;alat mesin, mesin proses lan otomatisasi, transporter kendaraan, sistem cuci kendaraan lan crane.Rantai seret kabel teka ing macem-macem ukuran sing akeh banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita