. China Engsel chip conveyor piranti aman pabrik lan manufaktur |JINAO

Engsel chip conveyor piranti aman

Katrangan singkat:

Conveyor chip Engsel utamane digunakake kanggo ngumpulake lan ngirim macem-macem jinis gulungan, aglomerat, strip lan blok blok ing pangolahan garing utawa udan, lan ora cocok kanggo bubuk bubuk.Piranti kasebut beroperasi kanthi lancar, nduweni efisiensi transmisi sing dhuwur, lan dilengkapi piranti proteksi kakehan, sing aman lan dipercaya.Bisa digunakake kanthi akeh kanggo transportasi chip garis aliran otomatis kayata alat mesin CNC, alat mesin kombinasi, pusat mesin, alat mesin khusus, lan sapiturute, lan piring rantai kanthi pitches sing beda bisa dipilih miturut jumlah penghapusan chip lan wangun Kripik.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi lan peralatan

Konfigurasi opsional

Konfigurasi opsional

Gear motor

0.2kw/0.4kw/0.75kw/1kw/1.5kw

1. Tipe standar positif, mbalikke, mandeg kontrol2.CE specifications positif, mbalikke, mandeg, lan mandeg kontrol

Jarak chain conveyor

p = 31,75mm / 38,1 / 50,8 / 63,5

Jembar rante

150-600

Kacepetan transmisi

0,5M-1,5M / min-50Hz

1. Piranti kontrol manual 2. Macem-macem kothak remot kontrol 3. Macem-macem garis kabel 4. Torsi kakehan stop piranti

5.Nyegah piranti entri mandeg

Peralatan safety

KA-50

Sudut elevasi transportasi

0°-75

Engsel chip conveyor rencana

lp

Sabuk Konveyor Chip

Engsel-chip-conveyor-1

Bahan A3 Kab

Engsel-chip-conveyor-2

1 Cr13 materi

Nomer Jarak rantai Jembar rante Dawane kethokan Dhuwur kethokan Jarak tengah rantai Jembaré bagean njero Dhuwur baffle diameteripun Roller Liwat diameteripun poros
1 31.75 100. 150. 200. 250. 300. 350. 400 Jembar-50 30 Jembar + 18 9.45 19 19.05 5
2 38.1 100. 150. 200. 250. 300. 350. 400. 450. 500 Jembar + 23 12.57 20 22.23 8
3 50.8 150. 200. 250. 300. 350. 400. 450. 500. 550. 600 Jembar + 29 15.75 25 28.58 10
4 63.5 200. 250. 300.350.400. 450. 500. 550. 600. 700. 800 Jembar + 35 18.90 35 39.67 12
5 100 200. 250.300.350.400.450.500.550. 600. 700. 800. 900. 1000 Jembar + 50 31.75 50 57.15 14
Engsel-chip-conveyor-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita