FEATURED

ProdukS

Sampul Ngisor

1. Digunakake kanggo nglindhungi guide-cara.
2. Producted saka PU ditutupi, PVC ditutupi, Fire-bukti kain.
3. Gampang dibusak lan dipasang
4. Kekuwatan tensile dhuwur

Sampul Ngisor

sistem perusahaan saya tambah apik

gumantung ing ilmu lan teknologi

Ningkatake konten teknologi produk sing didol,
kanggo masyarakat, pelanggan lan perusahaan nggawe nilai pasar sing luwih dhuwur.

Perusahaan

Profile

Cangzhou Jinao minangka perusahaan sing melu aksesoris alat mesin, mesin CNC, Robot industri, perusahaan dagang mesin Paket.Perusahaan iki diadegaké ing 2007 (Afiliasi Shenghao Machine Tool Accessories Co., Ltd.), wis akeh perusahaan misuwur ing ngarep lan luar negeri kanggo nggawe hubungan bisnis loropaken long-term.

Paling anyar

PAWARTA

  • Layanan Kualitas Tinggi Stainless Steel Scraped Type Screw Cnc Chip Conveyor

    Shenghao didegaké ing 2001 ing premis sing bisa nggawe conveyor sabuk baja hinged unggul kanggo obah Kripik metu saka operasi metalworking.Kauntungan utama shenghao yaiku toleransi ketat Radial Sidewing eksklusif sing nyuda frustasi sing paling umum karo chip kethokan tradisional ...

  • Cover Bellow Accordion Bellow Fleksibel Mesin Elastis Organ Accordion Cover Bellow

    Shenghao Bellows diprodhuksi ing macem-macem profil kanthi nggunakake kain dilapisi elastomer sing beda-beda, & weld Spatter bukti kain serat kaca aluminized kanggo (suhu nganti 500 nganti 550 Derajat Celcius) & kanthi sifat adhedhasar syarat pelanggan.Nalika rereget, pasir, keripik logam, timbangan, lan liya-liyane ...

  • Apa owah-owahan ing tren pangembangan rantai seret plastik

    Rantai seret plastik nduwe peran sing luwih penting minangka aksesoris alat mesin.Kanthi inovasi lan kemajuan mesin sing terus-terusan, yen rantai seret plastik pengin terus maju, mula kudu diganti karo transformasi mesin ...

  • Sajarah chain seret

    Ing taun 1953, Profesor Dr Gilbert waninger saka Jerman nemokake rantai seret baja pisanan ing donya.Dr Waldrich, nduwèni kabelschlepp jiabora, pracaya sing chain seret pasar anyar, kang bisa nggawe dikarepake ageng.Dheweke wiwit promosi * rantai seret menyang pasar ing taun 1954 ...

  • Riset strategi kontrol sistem CNC kinerja dhuwur adhedhasar struktur mbukak

    Riset strategi kontrol sistem CNC kinerja dhuwur adhedhasar arsitektur mbukak Wang Junping, Fan Wen, Wang An, Jing Zhongliang 3 710072, 1 Xi'an: T: kuliah, Xi'an 710032, Shanghai backbone open arsitektur Universitas Haijiao Tong, Njupuk "I. parts lan CNC syst...