. China Steel Material Protection Telescopic Covers pabrik lan manufaktur |JINAO

Steel Material Protection Teleskopik Covers

Katrangan singkat:

Tutup teleskopik nyedhiyakake proteksi slaid lan komponen mesin presisi sing tahan lama saka kabeh jinis chip, coolant lan bledug.komponen opsional bisa Integrasi kanggo nambah kacepetan kekiatan, lan akses kanggo mesin.Tutup teleskopik digunakake kanggo nglindhungi bagean mesin saka bagean logam lan bledug


Detail Produk

Tag produk

Tutup teleskopik nyedhiyakake proteksi slaid lan komponen mesin presisi sing tahan lama saka kabeh jinis chip, coolant lan bledug.komponen opsional bisa Integrasi kanggo nambah kacepetan kekiatan, lan akses kanggo mesin.Tutup teleskopik digunakake kanggo nglindhungi bagean mesin saka bagean logam lan bledug

Saiki, alat mesin modern ngolah benda kerja kanthi kecepatan potong lan lelungan sing luwih gedhe.Perlindhungan guideways, sistem pangukuran, unsur drive lan bagean penting liyane pancen penting.Akselerasi lan kacepetan mesin saya tambah.Tutup teleskopik uga kudu bisa ngatasi tantangan kasebut.Iki ngendi tutup teleskopik karo mekanisme sabuk digunakake.

Nganti taun 1970-an, tutup teleskopik arang dipindhah ing kisaran kacepetan luwih saka 15 m/min.Ekspansi lan kompresi kothak individu ditindakake kanthi urutan.Amarga kacepetan kurang, meh ora ana swara impact.Swara taun, Nanging, dandan ing teknologi drive wis nambah kacepetan travel mesin lan kanthi mangkono uga kacepetan tutup.Ing kecepatan lelungan dhuwur, pulsa impact sing ditrapake ing tutup dadi gedhe banget.Iki nyebabake swara impact banter.Apa maneh, tutup teleskopik kena tekanan mekanik sing gedhe banget.Lanskap kanggo tutup teleskopik wis owah banget ing sawetara taun kepungkur.Desain "Lawas" kurang dikarepake, kanthi konsep modern kayata tutup karo drive diferensial njupuk Panggonan.

Tutup teleskopik umume diprodhuksi saka piring tipis uncoated cold-rolled ing kekandelan saka 1 kanggo 3 mm.Ing kahanan lingkungan sing agresif banget (contone, pelumas pendingin sing agresif), piring baja tahan karat sing tahan karat uga bisa digunakake.

Ing kacepetan ngisor 15 m / min tutup teleskop isih bisa dibangun ing wangun conventional saka sinkronisasi kothak.Nanging, ing kacepetan sing luwih dhuwur, swara impact sing ora bisa dihindari dadi jelas lan ora nyenengake.

001
Jeneng produk Steel Telescopic Cover CNC Machine Guards
Gaya nglindhungi
Aplikasi Alat Mesin Cnc Kab
Fungsi Alat mesin perlindungan
Sertifikasi ISO 9001:2008 CE
002
003

Aplikasi

Tutup teleskopik cocog kanggo aplikasi alat mesin apa wae sing mbutuhake perlindungan lengkap cara mesin lan sekrup bal.Cara teleskopik nutupi nglindhungi saka piranti dropped, beban chip abot, nglereni, lenga, lan coolant.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita