. China Protective Armor Bellow Covers pabrik lan manufaktur |JINAO

Protective Armor Bellow Covers

Katrangan singkat:

Perisai waja dikembangake langsung saka tutup ngisor.Desain dhasar padha karo tutup ngisor.Kanggo entuk kekuatan tutup ngisor, pigura PVC ditambahake ing saben lipatan.Perisai waja nambah kinerja protèktif kanthi nambahake lembaran waja kanggo saben lipatan ing ndhuwur tutup ngisor, kanthi efektif nyegah dampak saka lebu landhep kanthi suhu dhuwur ing tutup ngisor dhewe.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk Armor Bellow Cover
Bahan Kain PVC
Aplikasi Aksesoris Mesin
Gaya Panduan Fleksibel Bellow
protèktif Pandhuan Mesin
k0011
k0012
k0013

Aplikasi Cover Bellow

Kanthi paningkatan peralatan mekanik sing terus-terusan, syarat sistem proteksi uga saya apik.Utamane, panggunaan motor servo ndadekake kacepetan mesin pangolahan luwih dhuwur lan luwih dhuwur, kadhangkala nganti 200m / min, sing mbutuhake bahan tahan tensile nanging entheng.pangayoman.

Kajaba iku, aplikasi tutup ngisor ing bidang kedokteran, pangukuran, kontrol otomatis lan teknologi panganan dadi luwih akeh.Industri kasebut mbutuhake tutup protèktif dadi tahan bledug lan kanggo panganan.

Tutup ngisor uga luwih akeh digunakake ing platform ngangkat jalur perakitan produksi mobil.Tutup protèktif kita bisa nyukupi syarat dhuwur lan operasi sing lancar.

Meh kabeh wilayah sing mbutuhake pangayoman bisa dirancang lan diprodhuksi kanggo sampeyan ing wektu cendhak karo jinis tutup ngisor terpadu.

Sawetara Kaluwihan Tutup Pelindung Organ

1. Jenis tameng iki nduweni ciri sing ora wedi: mlaku, obyek hard tabrakan lan ora deforming, umur dawa, sealing apik lan operasi entheng.

2. Materi sing digunakake ing prodhuk iki tahan kanggo coolant, lenga lan filing wesi.

3. Tutup protèktif nduweni kaluwihan stroke dawa lan kompresi cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita