. China Nylon Fleksibel Accordion Bellow Cover pabrik lan manufaktur |JINAO

Nylon Fleksibel Accordion Bellow Cover

Katrangan singkat:

Jeneng produk:Sampul Bellow

Bahan:Kain PVC

Aplikasi:Aksesoris Mesin

Gaya:Panduan Fleksibel Bellow

protèktif:Pandhuan Mesin


Detail Produk

Tag produk

Tutup ngisor bisa digunakake kanthi horisontal, vertikal utawa horisontal kanggo njamin operasi lancar lan ora ana swara.Kanthi nggunakake bahan mentah kanthi kekandelan cilik, bisa dikompres kanggo nyukupi syarat ruang kerja cilik kanthi mekanik modern.Perisai organ nduweni permukaan sing alus, wangun biasa lan katon apik, nambah werna ing wangun alat mesin kanggo nambah kelas alat mesin.Ana rong jinis tutup ngisor.Ana rong jinis utama, siji jinis louver (umum dikenal minangka: jinis siji-line), lan liyane jinis "U".Wangun saka miring utawa wangun house mbenakake discharge saka Cairan.

fengyi
f001
f002
f003

Aplikasi Cover Bellow

Kanthi paningkatan peralatan mekanik sing terus-terusan, syarat sistem proteksi uga saya apik.Utamane, panggunaan motor servo ndadekake kacepetan mesin pangolahan luwih dhuwur lan luwih dhuwur, kadhangkala nganti 200m / min, sing mbutuhake bahan tahan tensile nanging entheng.pangayoman.

Kajaba iku, aplikasi tutup ngisor ing bidang kedokteran, pangukuran, kontrol otomatis lan teknologi panganan dadi luwih akeh.Industri kasebut mbutuhake tutup protèktif dadi tahan bledug lan kanggo panganan.

Tutup ngisor uga luwih akeh digunakake ing platform ngangkat jalur perakitan produksi mobil.Tutup protèktif kita bisa nyukupi syarat dhuwur lan operasi sing lancar.

Meh kabeh wilayah sing mbutuhake pangayoman bisa dirancang lan diprodhuksi kanggo sampeyan ing wektu cendhak karo jinis tutup ngisor terpadu.

Saperangan Kaluwihan saka Bellows Cover

1. Jenis tameng iki nduweni ciri sing ora wedi: mlaku, obyek hard tabrakan lan ora deforming, umur dawa, sealing apik lan operasi entheng.

2. Materi sing digunakake ing prodhuk iki tahan kanggo coolant, lenga lan filing wesi.

3. Tutup protèktif nduweni kaluwihan stroke dawa lan kompresi cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita