. China TZ10 Openable Nylon Drag Chain pabrik lan manufaktur |JINAO

TZ10 Openable Nylon Seret Chain

Katrangan singkat:

Rantai Seret Kabel - Selang & kabel listrik sing disambungake menyang bagean mesin sing obah bisa rusak amarga ketegangan langsung ditrapake;tinimbang nggunakake Seret Chain ngilangake masalah iki minangka tension ditrapake ing Seret Chain saéngga kabel & hoses utuh & nggampangake gerakan Gamelan.


Detail Produk

Tag produk

Rantai Seret Kabel - Selang & kabel listrik sing disambungake menyang bagean mesin sing obah bisa rusak amarga ketegangan langsung ditrapake;tinimbang nggunakake Seret Chain ngilangake masalah iki minangka tension ditrapake ing Seret Chain saéngga kabel & hoses utuh & nggampangake gerakan Gamelan.

Fitur sing penting kalebu bobote kurang, swara kurang, ora konduktif, gampang ditangani, ora korosif, gampang dipasang amarga pas sworo seru, gratis pangopènan, kasedhiya ing dawa khusus, pemisah kanggo misahake kabel / selang, bisa digunakake kanggo sisih. yen jumlah kabel luwih akeh, nambah urip kabel / selang, desain modular nyederhanakake pangopènan kabel / selang.

Rantai Seret Kabel Yaiku rakitan saka unit tunggal sing dipasang kanggo mbentuk ranté kanthi dawa tartamtu.

Operator kabel lan selang minangka struktur fleksibel sing digawe saka tautan sing nuntun lan ngatur kabel lan selang obah.Pembawa nyakup kabel utawa selang lan dipindhah bareng nalika ngubengi mesin utawa peralatan liyane, nglindhungi saka nyandhang.Operator kabel lan selang modular, mula bagean bisa ditambah utawa dicopot yen perlu tanpa alat khusus.Iki digunakake ing pirang-pirang setelan, kalebu penanganan material, konstruksi, lan teknik mesin umum.

Model Tabel

Model H×W njero Njaba HX W Radius mlengkung Pitch H A Dawane ora didhukung Gaya
TZ-10.10 10X10 15X17.5 28 20 10 10 1.5 wutuh
TZ-10.15 10X15 15X24 18 20 10 25 1.5
TZ-10.20 10X20 15X27.5 28 20 10 20 1.5

Diagram Struktur

TZ-10x10--Skema
TZ-10x20--Skema
TZ-10x15--Skema

Aplikasi

Rantai seret kabel bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, ing ngendi wae ana kabel utawa selang obah.ana akeh aplikasi kalebu;alat mesin, mesin proses lan otomatisasi, transporter kendaraan, sistem cuci kendaraan lan crane.Rantai seret kabel teka ing macem-macem ukuran sing akeh banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita