. China TL45 Steel Drag Chain Cable Carrier pabrik lan manufaktur |JINAO

TL45 Baja Seret Chain Kabel Carrier

Katrangan singkat:

Tema rantai seret seri TL dumadi saka piring chain (plating krom plating baja berkualitas tinggi), piring dhukungan (aluminium alloy), pin poros (baja paduan) lan bagean liyane, supaya ora ana gerakan relatif utawa distorsi antarane kabel utawa tabung karet lan rantai nggeret.


Detail Produk

Tag produk

Tema rantai seret seri TL dumadi saka piring chain (plating krom plating baja berkualitas tinggi), piring dhukungan (aluminium alloy), pin poros (baja paduan) lan bagean liyane, supaya ora ana gerakan relatif utawa distorsi antarane kabel utawa tabung karet lan rantai nggeret.Piring rantai sawise efek perawatan plating krom saka tampilan novel, struktur sing cukup, kekuatan dhuwur, ametabolik kaku, instalasi gampang, digunakake lan dipercaya, gampang nyuwek rasukan mbukak, utamane produk nggunakake bahan tahan nganggo kekuatan dhuwur, baja campuran minangka batang. pin, nambah kekuatan resistance nyandhang, bend luwih fleksibel, kurang resistance, nyuda gangguan, kang bisa njamin long-term nggunakake ora deformasi, ora prolaps.Amarga katon apik banget, produk iki bisa ningkatake efek estetika seni sakabèhé saka piranti mesin lan peralatan, lan nambah daya saing alat mesin lan peralatan mekanik China ing pasar internasional.

Nemtokake radius mlengkung saka jinis plate support lan towline miturut syarat fungsi towline:

(1) Nalika rantai nggeret kudu nggawa pipa gedhe lan beban kabel, jinis piring dhukungan kekuatan dhuwur I (jinis integral) kudu dipilih.

(2) Nalika ukuran pipa pipa luwih gedhe tinimbang diameter njero piring dhukungan utawa kudu dibongkar, didandani, lan liya-liyane, jinis dhukungan II bisa dipilih, yaiku piring dhukungan jinis sing kapisah.

(3) Nalika ana akeh specifications kanggo nginstal kabel, support plate jinis III (jinis pigura) bisa milih.

Model Tabel

Jinis TL65 TL95 TL125 TL180 TL225
Pitch 65 95 125 180 225
Jari-jari lengkung (R) 75. 90. 115. 125. 145. 185 115. 145. 200. 250. 300 200. 250. 300. 350. 470. 500. 575. 700. 750 250. 300. 350. 450. 490. 600. 650 350. 450. 600. 750
Min/max Jembar 70-350 120-450 120-550 200-650 250-1000
Ing H 44 70 96 144 200
Panjang L Customized dening pangguna
Max bolongan saka support plate 35 55 75 110 140
Bolongan persegi dowo 26 45 72

Diagram Struktur

TL45

Aplikasi

Rantai kabel aluminium kasil dioperasikake ing lingkungan kimia sing agresif.

Ing panjalukan saka customer, kita ngrampungake sistem operator kabel mbenakake lan sistem guide ing wangun nampan bantalan, krenjang, rollers, etc.

Kauntungan kita yaiku pangembangan proyek lan nyuplai rantai seret sing dipasang kanthi kabel ing njero.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita