. China TLG75 Steel Fleksibel Kabel Chain pabrik lan manufaktur |JINAO

Rantai Kabel Fleksibel Baja TLG75

Katrangan singkat:

Rantai seret baja TLG bisa nggawa akeh kabel lan pipa kanthi bobot gedhe.Suspensi gratis (ora ngidini roda dhukungan) dawane gedhe.Plat dhukungan bisa digawe miturut syarat pelanggan.Cocog kanggo alat mesin CNC lan mesin obah.Radius mlengkung yaiku 75-600mm, dhuwure piring chain yaiku 50-150mm, lan bisa dipilih kanthi sewenang-wenang.


Detail Produk

Tag produk

Rantai seret baja TLG bisa nggawa akeh kabel lan pipa kanthi bobot gedhe.Suspensi gratis (ora ngidini roda dhukungan) dawane gedhe.Plat dhukungan bisa digawe miturut syarat pelanggan.Cocog kanggo alat mesin CNC lan mesin obah.Radius mlengkung yaiku 75-600mm, dhuwure piring chain yaiku 50-150mm, lan bisa dipilih kanthi sewenang-wenang.

Rantai seret baja TLG nduweni stroke maksimum 15 meter.Ditrapake kanggo kabeh cara transmisi, iku bisa lengthened lan shortened ing bakal.Kajaba iku, radius mlengkung bisa diganti kanthi ngganti pin.

Dhuwur saka piring chain, yaiku, dhuwur saka piring support, ditemtokake dening diameteripun maksimum kabel.Nalika mesin mlaku ing maksimum, yen jembaré rentengan seret ngluwihi 300mm, lan dawa rentengan seret ngluwihi 4m, iku kudu dianggep kanggo alasan stabilitas.Nambah spesifikasi nomer siji saka ranté seret.

Operator kabel lan selang minangka struktur fleksibel sing digawe saka tautan sing nuntun lan ngatur kabel lan selang obah.Pembawa nyakup kabel utawa selang lan dipindhah bareng nalika ngubengi mesin utawa peralatan liyane, nglindhungi saka nyandhang.Operator kabel lan selang modular, mula bagean bisa ditambah utawa dicopot yen perlu tanpa alat khusus.Iki digunakake ing pirang-pirang setelan, kalebu penanganan material, konstruksi, lan teknik mesin umum.

Model Tabel

Jeneng produk

rantai tarik kabel baja

warna

Pembawa kabel baja perak

tujuane

Kabel Seret Chain Nglindhungi Wires

Aplikasi

Ngalih Kabel Protection

judhul

lengkap ditutup khusus digawe baja drag chain carrier

Diagram Struktur

TLG75

Aplikasi

Rantai seret kabel bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, ing ngendi wae ana kabel utawa selang obah.ana akeh aplikasi kalebu;alat mesin, mesin proses lan otomatisasi, transporter kendaraan, sistem cuci kendaraan lan crane.Rantai seret kabel teka ing macem-macem ukuran sing akeh banget.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita