Layanan Kualitas Tinggi Stainless Steel Scraped Type Screw Cnc Chip Conveyor

Shenghao didegaké ing 2001 ing premis sing bisa nggawe conveyor sabuk baja hinged unggul kanggo obah Kripik metu saka operasi metalworking.Kauntungan utama shenghao yaiku toleransi ketat Radial Sidewing eksklusif sing nyuda frustasi sing paling umum karo konveyor chip kethokan tradisional.

Ora ana maneh:

- Jams lan karusakan sabuk disebabake kethokan materi nggawa bali lan seepage menyang trek bali.

- Sabuk nyandhang amarga bahan sing ditekan lan dijepit ing sidewings.

Mupangat liyane kalebu pigura 10 gauge sing angel, kabeh konstruksi sing dilas, lan macem-macem fitur lan pilihan standar lan khusus.

Ora ana perbandingan karo conveyor chip shenghao lan sing kasedhiya minangka peralatan asli.

Tantangan lan Solusi

A toko mesin prodhuksi volume dhuwur saka Kripik terus-terusan ora bisa nutup conveyor kethokan chip kanggo ngganti tong sampah.shenghao nawakake chute discharge karo konfigurasi wentis pant lan diverter pneumatic kanggo mindhah aliran Kripik saka sisih wentis pant liyane.

Conveyors kasedhiya karo salah siji swiwi sisih prangko utawa swiwi sisih radial eksklusif kita kang sakbenere ngilangake jamming karo Kripik cilik lan dendo.Model conveyor chip kasedhiya karo akeh opsi kalebu lokasi drive, panci ngisor nyenyet Cairan.

Conveyor terpusat nggunakake sistem kanggo ngeterake chip saka luwih saka siji mesin menyang pusat koleksi siji.Milih sistem conveyor terpusat ngidini gampang nangani lan transportasi Kripik saka alat mesin menyang pusat koleksi siji.Thanks kanggo fitur otomatis, conveyor terpusat bisa terus-terusan tanpa pengawasan, saéngga operator manufaktur fokus ing produksi inti perusahaan.


Wektu kirim: Sep-20-2022